Tuesday, November 23, 2010

Berkepit & Berasmara Dengan Ular

Salam semua,
           Hari ini adalah salah 1 tarikh keramat kerana hari ini adalah Hari Jadi yang ke 19 tahun rakan baik saya,kolej junior graphic designer saya Khairul Azman Rahim.Kami ingatkan nak meraikan dengan aktiviti berkaraeoke atau pun berjalan-jalan di pusat membeli belah,akan tetapi lain pula yang jadi.Kami bermain ULAR.Seronok sangat XD.Paling "Tak Boleh Bla" dalam bahasa pasar akan apa yang berlaku.Sememangnya lain dari yang biasa.

ni lah dia birthday boy XD
Minta maaf kerana saya tidak boleh mengupload banyak gambar.Yang satu ini pun saya tunggu sejam +_+

3 comments:

Nieza Mi-cha said...

tenet kau slow sgt ke..? hoho!~
ehh.. aku rase nak pegang ular tuh...XD

zureen said...

wahhh.. sampai sejam? sangat kura-kura laa kalau gitu.. btw, happy birthday to that birthday boy! :P

Markonah said...

cantik gamba tu ade bokeh lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget