Thursday, December 31, 2009

happy new year!!

MLM NEW YEAR ABAH KU BLE TGK MOVIE MICHEAL JACKSON pasang kuat skrg!rse nk MENARI la plak!AUW!


Wednesday, December 30, 2009

EXAM WAT GILERRRRRR

EXAM EXAM EXAM!!

Thursday, December 24, 2009

miss u

i want a long squeezing hug..a shoulder to cry..a hand to hold on to..a look from the eyes that care..in silence or conversation..love u..always..my bffs



WHICH ONE IS THE BEST??

being FOOLED by the one u TRUSTED
Or
being FOOLED by the one U LOVE?
or even BOTH??
nicely DONE..
unFORGIVABLE...
^_^

Tuesday, December 22, 2009

tired of Boredom,Insecurity,Infidelity,Injustice,Continueous Pretenstion,Evil Sarcasm&Mockery,Immaturity,Silly&Nonsensical conversation&acts...Every Single Day..
Blog Advertising
tired of Boredom,Insecurity,Infidelity,Injustice,Continueous Pretenstion,Evil Sarcasm&Mockery,Immaturity,Silly&Nonsensical conversation&acts...Every Single Day..

Wednesday, December 16, 2009

I HATE YOU

all means nothing anymore..
u took it away from me..
my compassion..
my love..
my heart..
my hope..
my desire..
my pride...
u never be that so call good friend anymore..
u r just a person that i used to know..
i despised u so much that i couldnt explain how m feeling..
its dark and intense..
so excruciating...
tormenting..
disgusting..
unbearable hatred..
I
HATE
U
SO MUCH!
HELL IS THE ONLY PLACE FOR YOU..

Friday, December 11, 2009

minggu ini dalam hidup



byk perkara yg terjd terutama bab assignments&projek..kite puas hati jika segala yg kita buat dtg dr hati yg ikhlas walaupun idea tak power..haha!i cn accept dat..aku kepenatan amat sgt kerana aku tak tido smlman dan jadual tidurku sudah tidak tentu arah lg..tido siang,bgn mlm..tido mlm pun bgn lewat juga..huhu~~keadaan emosi aku terganggu la cmni..haha!walauapepun,episode ini mungkin berkahir tetapi ianya adalah permulaan episode baru,jalan cerita baru,cinta baru,dunia baru^_^


*certain things are hard to forgive&forget when it already damaged u,tainted u,tormenting u&u just lost the sense,feeling of compassion towards those around u..

Saturday, December 5, 2009

I HATE YOU!!

one day,you'll feel what i've felt..you'll suffer like i've suffered...and you wont even have the heart to even forgive yourself for what you've done to me..I WONT FORGIVE UNTIL YOU ASK FOR IT..myb i wont even look at you&forgive you..

Friday, December 4, 2009

ASSIGNMNETS!!

ASSIGNMENTS BERTIMBUN..
SOME ARE DONE..
BUT SOMES ARE REJECTED!!
ARGHHHHHHHHHHH!!!

Sunday, November 29, 2009

hari bahagia

menanti hari bahagia..hari apa itu??lu PIKIRLA SENDIRI^_^

Wednesday, November 25, 2009

hari hari

hari hari yg ku lalui kini tidak sama seperti dahulu..aku merasakan seolah-olah aku diperhatikan setiap waktu..diketawakn setiap pandangan..dilihat dgn pandangn sinis..malah dipermainkan..aku dinilai tanpa perlu dikenali dgn lebih dekat&mendalam..aku sedar diri aku siapa tp perlukah aku dilayan sebegini rupa??...adakah aku patut dilayan sebegitu walaupun aku hanyalah seorg manusia yg hadir dlm hidup kau,tanpa mengharapkn apa2 kecuali persahabatan ikhlas..aku dihimpit rasa bersalah&pada masa yg same,terluka dlm..mungkin ini adalah kerana perbuatan ku sendiri..dan aku juga penyebab kau dipermainkn oleh rakan2 lain..kita mungkin senasib..tp kau tak rasa apa yg aku rasa..m so sorry..i didnt mean it to be like this..

Thursday, November 19, 2009

aku dah penat menangis..

aku selalu dipermainkan..benda2 lain aku wt bodo..tp yg ni..wuwuwuu~~~

Tuesday, November 17, 2009

SELAMATKANLAH KAMI

Tuhan,selamatkanlah aku dr FITNAH&PERMAINAN perasaan kerana diri ini CINTAKAN KEBENARAN

Saturday, November 14, 2009

ke galeri utk SUZLEE IBRAHIM






Galeri&Museum adalah tempat favourite aku..memg tidak boleh dipisahkn aku dan cintaku kepada antik,klasik&seni..namun jiwaku jiwa gabungn seni&sains..sbbtu org selalu kte aku gile kot..sbb aku jenis manusia yg straight forward,lantang&affectionate..aku senyap klu aku ade masalah,marah or skit hati..
PELIK KN?..
haha!memg kelakar.
Pada hari khamis bertarikh 11 NOV 2009,lecturer kesygn aku sruh g galeri untuk mghayati art artis SUZLEE IBRAHIM..art yg abstract&berasaskan warna hitam&merah(warna favourite aku)..juga kerana utk mengetahui cara buat projek last kami...
aku amat menghayati art beliau..iringn lagu dan art beliau membuatkn aku berasa lebih resah gelisah kerana art beliau adalah berinspirasikan GREAT WALL OF CHINA..tembok yang menyaksikan kekejaman tentera2 Mongol menawan China..aku seolah2 boleh merasa kesakitan zaman itu..juga kehebatan kegemilangan China..sehinggakan aku terpaksa keluar dr galeri kerana tidak tahan akan jiwaku yg telah mndlm hanyut dlm menghayati art yg mggunakan akrilik,kanvas&kertas itu..
apepun,aku dan gadis2 kesygn HAVE A GREAT Time..disamping hujan yang mencurah mcm banjir!lenjun seh!haha!

Thursday, November 12, 2009

TELL ME..

IS IT SO WRONG TO BE NICE??
IS IT TOO STUPID TO BE DECEIVED?
IS IT TO HARD TO SAY M SORRY??
WHY DID IT&HAS TO BE ME??
WHY ARE YOU DOING THIS TO ME?
m mature young lady n this shouldnt be taken to heart..
but its depressing!!!
hahaha!^_^

Tuesday, November 10, 2009

ade org mintak kena hempuk ngn aku!!

ade sorg mangkuk ni..perasan dia bagus sgt smpai dia ble main2kn org len..tak respect wanita lgsg..wateverla
..ko la yg bongok^_^

Tuesday, November 3, 2009

something fading away..m feeling it..

so close...so close..and still..so far..

supposedly..

stop living in LIES!false hopes shall kill u..LIVE IN REALITY!

Monday, November 2, 2009

FUUUUUUUUNNNNNNNN


HAPPY HALLOWEEN!!

DILEMA*_*

aku perlukan KEBENARAN tersebut melalui bibirmu..bagaimana harusku teruskan jika terus berada di awang-awangan??

Saturday, October 24, 2009

EVERYONE!!GREAT NEWS!!

Salam/Hello

my full name is KARTINA SHAUFIYAH KAMARUZZAMAN
somes call me Kat,Tina,Sofea or Tina Sofea

Please,please,please read this&FORWARD to your FRIENDS
SERIOUSLY MAKING MONEY LIKE HELL EASY!!

MONEY IS NOT AN ISSUE ANYMORE IF U DO THIS!!
COPY THIS LINK,PASTE It IN WEB BROWSER&SEE IT FOR YOURSELF!
http://www.catcheye.com.my/?r=...



sorry if i bother you+_+

sincerely,

TiNa SoFea^_^

Friday, October 23, 2009

MARI SEMUA!!!!

BOLEH BUAT DUIT NI!!CUBALAH!!TAK PERCAYA SUDAH^_^
SILA KLIK!! http://www.catcheye.com.my/?r=3929

Thursday, October 22, 2009

ARGH!!PRIVACY INVASION!!!

I SERIOUSLY NEED MY OWN LAPTOP!!
MY OWN DSLR CAMERA!!!
THE LATEST HANDPHONE!!
I REALLY HATE PRIVACY INVASION..
LIVING IN MY OWN HOUSE BUT EVERYTHING IS SHARED..
NOT EVERYTHING IS TO BE SHARED
WHAT PART OF PRIVACY THEY DONT UNDERSTAND????!!
I REALLY HATE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, October 20, 2009

feeling like hell

m forgetting things that i should remember
m remebering things that i should forget
i've been hurt millions of time
but it doesnt make me regret
i do feel hurt
its painful...
but it still dont stop me
from being this idiot..
like my bestfriend,terence said
"we are crazy when we do the same thing all over again&again and expect different result everytime"
cliche'
i NEED to be free of this torment
i NEED to be free of being in guilt
i NEED to free from my own desire
I NEED FREEDOM!
I NEED MONEY TO BUY MY FREEDOM!!
and i wont stop untill i get some
^_^

Thursday, September 17, 2009

dilema cinta

m tormented between the two..one is the whom i've love so much n been loving him like forever..but m not sure about our relationship..we R like bf n gf but HE is the dat still cnt decide between me n the other girl...it sickens me for 5 years now n still ON GOING.
he's been around me,evry single time when i need him without fail.he said he loves me n it'll b a terrible lost if i wasnt there for him too for all these years.
The other one,i HATE him but still i LIKE him SO VERY MUCH..i dun understand him but i want too..i dun understand my feelings..is it LOVE?or just a untolerable desire of wanting him??..he's been annoying me n even helped me..we've been joking around,argueing and still manAged to be frens..quite a good frens though..he never did speaks to me before..just after an event,he keep asking me questions n n ya,show great interest in me,n the way he's acting,smiling..he seems like he likes me too..ACTIONS DO SPEAK LouDER THAN WORDS but myb m just wrong..people told me to follow MY HEART..but i cnt decide bcos my heart r split into two..its with these both guys..
I REALLY LOVE HIM and I LIKE HIM SO MUCH!!..what a thin line between FRIENDSHIP and RELATIONSHIP..but i dunno..i really dont knw....I HATE GETTING HURT!

Monday, September 7, 2009

CINTA DLM HIDUPKU,FLIRT DLM HIDUP KU

kita sanggup buat apa sahaja demi cinta walaupun tanpa pembalasan yang sepatutnya dan walaupun hakikatnya tidak berbaloi langsung..biarlah sebegini untuk selamanya asal aku dekat padamu


TP AKU menggatal gak ngn org len..sb aku ske sgt kt ko..huahua!!seronok usik ko..penghibur hati ku^_^

Monday, August 17, 2009

pening!

yg ada di depan mata memikatku dari pelbagai aspek..yg jauh di sana entah memikirkan daku atau tidak..perlukah aku terus setia,walaupun tidak pasti??..

SUKE SGT!!

i REALLY LIKE IT when u:smiles,unleash the magic from ur hands,speak seem as if u dun care but actually u CARE,being so simple n yet so attractively CRAZY

Thursday, August 6, 2009

my BIRTHDAY SUCKS!!

sape pun tak ingat..takyahla..huhuhu

Monday, August 3, 2009

aku TERBANG!!


HEHEH..NI MSE AKU G SABAH SEMALAM..AKU G 3 HARI 2 MLM..NNTKAN GMBR BARU EK?!!;P

Thursday, July 23, 2009

ape kena ngn diri ini

setelah dia pergi,org lain dtg lg..
just flirting around..
but m afraid he'll get the wrong idea..
but i guess m falling bit by bit..
but m NoT GOING TO GET OBSESS ABOUT IT!
Bcos m afraid dat i might hurt myself all over again..
m too gullible n straight..
people always take advantage of me..
but i cnt stop being nice..
or maybe i am so stupid..huhu..
i SHOULD BE BAD!;P

Monday, July 6, 2009

BLOG AWARD FROM NAJWA NAJIHAH


5 FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI AWARD INI
gile gak.
baik
cun
ske kaco org
dlm kerinduan

SETIAP BLOGGER MESTI MENYATAKAN 5 FAKTA HOBI DIRI SENDIRI SEBELUM MEMILIH PENERIMA AWARD SETERUSNYA

5 fakta

GILE

MERINDUI DIA

NAK HABISKAN ASSIGNMENTS N PROJEK CEPAT!!

I LOVE FLIRTING AROUND but without breaking their hearts ok?!

i love sport CARS!they're like BOYS..fun to play with.."wink"'wink"

5 HOBI

makan

tido

online

shopping

DATING!^_^

PILIH 5 PENERIMA AWRD SETERUSNYA DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA

MURNI : fun to be with;p
ATEIN : rindu kt hakim;p
YAYA : rajin belajar tapi selalu stress :<
SYAPIKA : hanya rain dalam jiwa!!;p
TERENZ : crazy angel of mine;p


Wednesday, July 1, 2009

KELAB THE SHUTTER ACTIVITIES








kiteorg pada hari ini bersamaan dengan 27/7/09 sabtu,Ptpl Kolej,aku dan team members kesygn menjalani sesi pembelajaran pertama kiteorg..kiteorg belaja HDR iaitU HIGH DEFINITION RANGE dimana kami menggunakan pelbagai gmbr digabungkn memjadi satu menggunakn software PHOTOMIX ataupun PHOTOSHOP..inilah gmbrnya2

Sunday, June 21, 2009

aku tak paham kenapa jadi mcm ni

konflik berlaku antara aku dan 2 kawan baik aku..aku terpaksa menipu untuk menyelamatkan kawan baik lagi sorg..itula bohong paling besar yang pernah buat sebab aku tak pernah menipu..sikit2 adela tapi takdela sampai ble wat org gile,sawan,kompius...aku sedih sbb mereka..sorg tu dahla selalu dalam dilema rase bersalah dengan aku..sorg lg memg aku percaya kat dia..tp..entahla sekarg..aku mls nk pk tp aku risau pasal diorg...DUA2 AKU SYG SGT!..
aku rase nk demam pk pasal ni..kalu aku biarkan,aku pun mati mcm diorg...klu aku tak biarkan,mati juugak kiteorg..SO MCM MANE NI??!!

Monday, June 15, 2009

LUAHAN HATI


SEM 3 telah bermula,meneruskan pengajian ku supaya aku ble wat degree in software animation(AMIN!)..aku akan cuba belajar dengan sungguhnya,nak cari duit,bagi adik2,mama abah and g holiday ngn diorg!kawan2 aku belanja makanla..blikan hadiah ke?!..setelah cuti aku yg ade baik buruknya..aku jumpe kawan2 baru..boleh dipercayai gakla sbb diorg besfren kpd besfren aku..dan kisah cinta lama menjadi topik YANG PALING AKU BENCI..sememgnya aku telah LUPAKAN cinta yg menyakitkan itu tp ada sahaja yang menghidupkan memori itu..terutama mama aku..salah ke aku keluar ngn besfren aku?memgla aku pernah mempunyai perasaan cinta itu tp KINI AKU MAHU TERUSKAN HIDUP..banyak lagi adventure yg belum aku tempuhi..dan semua ini menghalang aku..tak suke la..CINTA AKU BUKANYA MAINAN DAN AKU BUKANNYA MURAH!..tapi kini aku teramat menyukai seseorg ini..suke je..i dunno..i think he's unique and special and i want to get to know him better..but..i dunno..myb m not that GIRL OF HIS DREAMS..m letting it go for a while bcos myb its just a crush..ramai lg org lain yg mahukan diri ini..aku rilek je..banyak benda lg yg aku nk pk terutama SUBJEK KELAS2 AKU..but he's on my mind for almost EVRYTIME!hahah!..funny!.. I ALWAYS WANTED THINGS THAT'S IMPOSSIBLE to get!..(SAMBIL MENDENGAR LAGU TAK BISA MEMILIHMU besama kucing parsi ku FLUFFY,sebuk panjat komputer ni)haha!..
THINGS ARE'NT ALWAYS AS IT SEEMS AND LIFE IS NOT A DREAD!WE JUST HAVE TO FIND OUR OWN HAPPINESS AND WE'LL FIND IT..
THINK POSITIVE AND U'LL BE ALIVE!(sahla cik tina ni dah giler..patut g kelas pkul 9 pg nnt..hikhik!)

Wednesday, June 10, 2009

KAWAN AKU NAK BERENTI KOLEJ


bukannya sebab dia takde duit ke ape..
tp sebab dia risau mata pelajaran baru ni dia takle bawak..
duit kate dia memgla senang di cari tp dia mcm tak sanggup tanggung risiko..
memgla kena bayar balik ptptn an mara ape sume..
abang dia pulak kate "tak payahla belajar lagi,wat membazir je,mcmla ko trus dapat kerja lepas blaja.."..
tp klu takat spm,kerja sesuatu kerja tu,sampai bile pun kerja tu jela..
bukan nak menghina ke ape..insyaallah,pintu rezeki setiap manusia itu memg luas..tapi tula,hadis nabi puun cakap"MENCARI ILMU ITU SUATU IBADAT"..
sedih aku sbb dia partner aku,kawan baik aku..
ape2 pun kiteorg mesti bersama terutama wat assignments,projek,pasal pakwe la,pasal masalah2 len..
dahla dia sorg je dlm family yg wat diploma..
tp ni tak habis lg,bru sem 3..
memgla mungkin lps blajar ni kita takla terus dpt kerja,menganggur dulu..
tp at least WE DID SOMETHING in OUR LIFE!..
this week is maybe her last week..
esk aku nk jumpe dia..
penat aku cakap ngn kawan baik aku ni..
walau ape pun yang kite wat dalam dunia ni,sumenye perlukan komitmen,faith in ourselves..
kalau kite takuT nak tanggung risiko,SAMPAI BILE2 PUN KITA TAKKAN KEMANA-MANA..
memgla aku ni cakap je tp ini FAKTA..
aku sendiri tak pasti akan dunia ni...
sekejap kita di atas,sekejap kita di bawah..
hidup ini macam RODA..
masa kita di atas,capaila apa yang kita mahu,apa yang kita perlu and bile kite di bawah,gunakan apa yang kite dapat tu untuk meringankn beban..
AKU SEDIH GILER NI!uwah!!

Sunday, May 24, 2009

ME..heheh!

* Suka berlawak. * Mudah tertawan padanya. * Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain. * Berani dan tidak tahu takut. * Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan. * Pandai memujuk orang lain. * Terlalu pemurah & bersikap ego. * Nilai harga diri yang sangat tinggi. * Dahagakan pujian. * Semangat juang yang luar biasa. * Cepat marah & mudah mengamuk. * Mudah marah apabila cakapnya dilawan. * Sangat cemburu. * Daya pemerhatian yang tajam & teliti. * Cepat berfikir. * Fikiran yang berdikari. * Suka memimpin & dipimpin. * Sifat suka berangan. * Berbakat dalam seni lukis, hiburan & silat. * Sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk. * Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit. * Belajar untuk bertenang. * Sikap kelam kabut. * Romantik, pengasih dan penyayang. * Suka mencari kawan

Friday, May 22, 2009

DOES IT WORTH YOUR TEARS??

FAILURE??
You can always make it up,do it again and again..
i know its hard enough to make you cry but eventually you'll make it because no one fails forever..
SADNESS??
Behind every smile,there's tormenting past that kills you everytime when you are reminded of it..but we should take it as one of a lifetime experiences..you are not really gonna die because of it..


ABOVE ALL,WITHOUT THOSE TWO,U CaN NEVer FEEL AND KNOW WHaT IS LIFE IS ALL ABOUT;P

Tuesday, May 19, 2009

maafkn aku

aku tak pernah berniat nk memainkn sesiapa..
cuma aku tiba2 sakit hati..
sakit jiwa..
kenangan pahit tiba2 menyentap diriku...
membuatkn aku marah,geram..
kebencian aku menyala-nyala..
emosiku tidak terkawal..
dan mendorong aku melakukn perkara yg tidak diduga..
lantas melukai dia yg tidak bersalah langsung dlm hal aku dan dia..
aku bodoh kerana mengikut hati ku..
dan rasa bersalah kini menghantui diriku..
m so sorry..
aku taklehla rse bersalah..jd gile..
moreover..
LOVE YOU ALL

new crush

(hanya gmbr hiasan..dpt real pun takpe gak!;p)
nk kte dia hot??
KINDA..
nk kte dia smart??
he WOWS me;p
nk kate dia baik??
SWEET AND SOUR
wish that he is my Baby??
YA A LITTLE..
i dunno..
i kinda like him..
myb he is too..
but..
WE ARE FRENS..
but..
he sometimes treat me like a kid..
then like a girl..
then like a lady..
then like a princess..
and then,back to the kid treating-like..
but afterwards IGNORES ME COMPLETELY!
more like..
ITS JUST MY IMAGINATION!
HAIZZZ..
HAHAH!M LIVING MY FAIRYTALE LOVE LIFE AGAIN..
BUT STILL..
M LIVING MY REALITY LIKE A REAL WOMAN
A REAL matured LADY;P

Friday, May 15, 2009

ape jd klu aku jatuh cinta lg??


aku bosanla!!!semak sakit jiwa!

Wednesday, May 13, 2009

cinta yang paling seksa yang pernah aku rasa..

aku tidak pernah tahu apa itu cinta dahulu..cuma dulu kami hanya kawan..sejak darjah 6..kami memang rapat..apa sahaja pun aku ble ceritakan pada dia dan dia juga kepadaku..aku mula mencintainya pada tingkatan 3..bagaimana aku tahu itu cinta??..aku semakin mula teramat menyayangi dia..aku rasa sunyi bila dia tiada di sisi..dan aku sentiasa kerinduan..dan ia menyeksa aku..aku setelah beberapa lama..aku mengaku padanya aku mencintainya..dia senyum umpama tanda setuju..aku umpama dalam kebodohan rupanya selama ini..setelah lama baru aku tahu dia sudah berpunya..aku berasa amat malu dan tertipu..namun aku msih mencintainya..sering dia berkata dan bertanya kepadaku "seberapa banyakkah cinta mu kepada ku??"..aku berkali-kali memberitahunya setiap kali dia bertanya..walaupun sakitnya jiwaku,aku tetap mencintai..aku terseksa emosi..semua org dlm skola tahu aku mencintainya dan menggunakan itu untuk kenakan aku..sbb aku pengawas paling garang and popular dulu..pelajaranku hancur..jiwaku hancur..kerana hampir semua membenci aku...hanya 2-3 org manusia menjadi kawan baikku smpai sekarang dan aku tak mampu bayar budi mereka..selama 3 tahun aku menanggung rasa seksa dicaci,dibenci,dikutuk,dibuli secara emosi..aku memg ingin membunuh diriku pada setiap waktu kerana aku tidak tahan dengan dugaan yang aku ada pada masa itu..namun juga aku masih lagi mencintai dia..perempuan tak guna tu berjaya mencuri dia dariku dan membuat aku terseksa..dan AKU BENCI DIA..I HATE HER TO THE DEEPEST DARKNESS IN MY HEART!..namun aku merelakan saja diri ini diseksa kerana aku teramat mencintainya..setiap malam aku tunggu dia telefon aku..setiap malam aku tunggu sms dia..setiap malam aku bermimpikan dia..dan dia sentiasa telefon dan sms aku..untuk menjaga hatiku..diala kawan baik yang paling baik walaupun dia tahu aku mencintainya dan bukan mennyayanginya sperti kwn baik..di sekolah pula..aku sentiasa tunggu dia muncul..di sekola..aku sentiasa menunggu peluang memandang dia..di sekola..aku sentiasa mencari peluang untuk bercakap dengannya..selama 3 tahun itu adalah neraka bagiku..aku sentiasa menangis..menangis..dan menangis..kerana aku tak mampu dapat A untuk mama abah..jadi kakak yang baik untuk adik2..jadi kwn yang baik utuk kwn2 aku..tak mampu memenuhi harapan untuk cikgu2 aku..kerana aku sedang hancur kerana cintaku pada dia....dan sekarang masih lagi menangis walaupun ianya sudah berlalu dan aku TIDAK lagi mencintainya seperti dahulu..(Now M Lying To Myself) aku dan dia hanya KAWAN BAIK UNTUK SELAMANYA..AKU SAYANG ENGKAU MUNIF SBB KO LA KWN AKU DARI DARJAH 6..ANTARA TEMAN YANG PALING MEMAHAMIKU..I LOVE YOU MY BEST FRIEND!!;P #sekarang aku bahagia kerana aku dapat mencintai rakan2,terlalu mencintai MERAKA yang sememangnya mencintai aku seadanya..I LOVE YOU.. melly my soul

sasha my girl that help me to stay alive

terenz my angel,sugen my devil

fathim(kwn sejah darjah6)

zurin(kwn sejak darjah6)

adan senior taekwondo yang ajar aku bunuh org smpai pandai;p

abg senior paling gempakla..syg sgt;p

nana my partner in crime

akak2 kesayangan

kwn2 hot!!kecuali aku

my twin big bros and yachiru

my twin bros,yachiru and big sis kenchan



my great facebook myspace friend




my partner of horror in rumah hantu(bunuh org;p)

awek RAIN pika and RAIN kesayangan

the bestest and the cutest people around me

the devils that keeps me ALIVE!!;P
LOVE SO MUCH!!THANK YOU..yang takde bukannya bermakna aku tak sayang kamu sebagaimana aku sayang mereka ini..I LOVE YOU TOO..

Tuesday, May 12, 2009

exhausted by the night of glam

MLM 11 MAY 2009 7-11MLM

me red senorita;p

pikachu and me!

my bro and i!

pikachu and my bro

pikachu and her beloved RAIN ;pkami sume glam mlm tu!!heheh!

ADE LG!TUNGGU KEMUNCULAN KAMI....

Monday, May 11, 2009

my past that i've lived still haunting me..

everything starts with a beginning..a sad and even a happy ones..for starters,the memories i cant forget which still taunting and haunting me is the lost of my beloved baby brother when i was 9 years old and he was six..its quite tragic since i've been with him for six years of fun and love of being together..he somehow got sick,paralysed from head to toe..and my father was fired from his job and that was when my family and i started living so poorly..we moved to kuala selangor,rent a small house..n my dad stared working as sub contractor which means by contract worker..my mm was a teacher bt she qit the job to look after my bro..my brothers and i schooled at at this rural school which has small numbers of students..lifes goes on so simply and yet we were happy as there's nothing wrong..then came that unfaithful,tormenting day..i woke in the morning and found my beloved brother at the centre of the house with many people around..dead..my world was dark as night..my heart broken to pieces..i cant take more pain in my pain..but i must stand strong..until now..m being sensitive..bcos of this event have happened to my life..and it changed my life forever

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget