Thursday, April 15, 2010

HAMIK KO~!! AWARD 5-FIVE-KHAMSAH-


AKU AMIK AWARD NI DR hafizami sbb dia org 1st dtg komen kt post aku yg award lg satu tu..thanks bebeh~!dah aku bc post dia,terpaksela aku wat..tp aku hargai award ni..heheh

SYARATNYA

1.  Copy award ni tanpa segan silu dan terpaksa.
2.  Bagitau siapa yg bagi award nih dan link kan blog si pemberi. ;]
3.  Tajuk post korang mestilah ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :)

dan..sila jwb soalan2 seperti berikut


1- FIVE name that people call you
-tina
-sofea
-tinasofea
-cik merah
-na
-cik na

2- FIVE important dates in your life
6 aug 1990
10 aug 1990
6 march
21 july
 28 jan


3- FIVE things that you done yesterday
ngorat pakwe
kaco org
jd gile
g klas
balik klas


4- FIVE ways to be happy
shopping
berkuda
berlatih taekwondo
lepak ngn kwn2
party ngn family

5- FIVE favourite movies
underworld
crow zero 1-2
shopaholic
steps 1-2
alice in wonderland


6- FIVE favourite hobbies
online
berkuda
taekwondo
drift
makan

7- FIVE favourite people

mum
dad
 yan
k
kimi


8- FIVE favourite places for vacation
malaysia
europe
america
asia
north pole

9- FIVE reasons you answers the survey
suka suki
bosan
layan lara
bg kwn2 tgk
bg org tgk

10- FIVE persons to tag
sume yg baca post nih!!!!

WAJIB~!!
heheheheh~!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget