AKU CANTIK,SBBTU AKU MENANG

Assalammualaikum,hello,vannakam,ni hao ma sume??kite kn 1 malaya,byk yg aku ble ckp..tp skit je..hehehe..aku pun 1st time terima award ini..yg aku tak phm,blogger yg beautiful ka ataupun blog yg beautiful???hahaha~!!JAWAB2..terima kasih pd awek nme AIZA yg mengurniakan pd aku award ini..siyes tak sgka doe(terharu siot~!!haha)..aku tulis blog ni suke suki je..tentang hidup aku,aktiviti aku and psl kwn2..kdg2 je guna bhs baku sbb pd aku mcm ckp ngn kwn2 je..


Syarat - syarat nya ialah :

1.THANK & LINK THE PERSOn
N THAT GAVE YOU AWARD
2. PASS THIS AWARD ONTO 15 BLOGGER YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND
THINK ARE FANTASTIC
3.CONTACT SAID BLOGS AND LET THEM KNOW THEY'VE WON THE AWARD
4.STATE 7 THINGS ABOUT YOURSELF


7 things about myself

I LOVE RED
I LOVE HORSE RIDING AND TAEKWONDO
I LOVE MY FAMILY
I LOVE MY FRIENDS
I LOVE REVENGE
I LOVE PAIN
I LOVE LOVE

i wanna past this award to

zul 
CONGRATS GUYS~!! 

ni pun best gak  http://payableptr.com/pages/index.php?refid=tinasofea

 

Comments

hafizazmi17 said…
wah2! u got another award!! >.<

Popular Posts