Wednesday, May 4, 2011

Bersengkang Mata

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,
       Lama saya tak update kan?Saya sekarang kerja sahaja freelancing photographer tetapi kerja seolah-olah fulltime dan overtime.Saya sudah beberapa malam tidak tidur dek kerana photo editing.Gambar terlampau banyak.Ingatkan nak habiskan minggu ni tapi entahlah.Dan kali ini saya update untuk anda yang tertanya-tanya "Bila budak ni nak hapdate?".Hahaha!

Rasa mahu jerit!Macam inilah expresi saya kerana frust tapi saya lagi cute dari orang dalam gambar ni :D

Nak tengok tempat kerja saya?Meh sini

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget