OMG!MUKA SAMA MACAM JUSTIN BIEBER!BIEBER TWIN?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,
              Sedang saya check email dan melihat-lihat berita dunia,terlihat pula berita tentang Twin Justin  Bieber.Serius sama kot! Ni dia Jamie Laou
Jamie Laou is a 17-year-old Justin Bieber lookalike from Australia who has taken over the internet

Ini pula Video dia.

Ini Pula Justin Bieber



Seriously Amazing!
Saya bukanlah peminat dia tapi sangatlah luar biasa.A brother from another mother?

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.



Comments

Nieza Micha said…
aku tak suke dia.. haha..XD
Tuan Penasihat said…
sebenarnya Justin tu nak tiru style saya. tapi tak jadi, terus jadi lagi hensom dari saya. huuuuuuu...
jangan marah arrrrr.....
menyampah pulak aku tengok justin bibir ni..
nora said…
MéuzAngelo™ XXIII....woit emo nampak
ngehneghngeh peace v

Popular Posts