Wednesday, January 5, 2011

OMG!MUKA SAMA MACAM JUSTIN BIEBER!BIEBER TWIN?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,
              Sedang saya check email dan melihat-lihat berita dunia,terlihat pula berita tentang Twin Justin  Bieber.Serius sama kot! Ni dia Jamie Laou
Jamie Laou is a 17-year-old Justin Bieber lookalike from Australia who has taken over the internet

Ini pula Video dia.

Ini Pula Justin Bieber



Seriously Amazing!
Saya bukanlah peminat dia tapi sangatlah luar biasa.A brother from another mother?

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.



6 comments:

Nieza Micha said...

aku tak suke dia.. haha..XD

Tuan Penasihat said...

sebenarnya Justin tu nak tiru style saya. tapi tak jadi, terus jadi lagi hensom dari saya. huuuuuuu...
jangan marah arrrrr.....

MéuzAngelo™ XXIII said...

menyampah pulak aku tengok justin bibir ni..

Pembawa_Wacana said...

Same....:)

nora said...

MéuzAngelo™ XXIII....woit emo nampak
ngehneghngeh peace v

hans said...

hahahaha
entah
xminat sangat bieber nh

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget