Saturday, April 24, 2010

aku da wat $16,000 dgn website ni

sila tekan untuk maklumat lebih lanjut http://payableptr.com/pages/index.php?refid=tinasofea

Amazing person

pertemuan yang tidak disangka..
ajakan yang ku ingatkan hanyalah satu mainan kata2..
tetapi akhirnya ia suatu realiti..
dan aku masih lagi tidak percaya..
setiap detik bersamanya adalah suatu detik fantasi..
suatu detik dimana aku dan dia bukan dalam realiti..
tetapi fantasi dunia kami..
kebaikkannya tidak dpt aku gmbrkn dgn kata2..
setiap bait ayat2nya menunjukkan kebenaran dan keikhlasan..
jika begini layanannya terhadapku..
akan ku balas dgn balasan yang serupa namun berganda..
terima kasih kerana hadir dalam hidupku di saat aku hina dan terluka..
terima kasih kerana membuatkan aku gembira..
                                                                               
                                                                                                        - tina 24 april 2010
                                                                                                          untuk rakan baruku Cookie
                                                                                                                                        Gangsta

cookie monster Pictures, Images and Photos

Monday, April 19, 2010

Kawan-Kawan

A Great FRIEND is like a Mirror.In Reflection,they Show,Tell and Help you with your right and wrong and at least make u feel Better.
Me,Devil, and Katie Pictures, Images and Photos

Sunday, April 18, 2010

PET SOCIETY

slm sume..takdela..aku ske gile men PET SOCIETY kt facebook ni..dahla comel,bunyi2 dia pun comel..warna2 dan grafik yg digukan pulak memg best..ble men sepnjg hari..hahaha..aku nk bg info tentang PET SOCIETY ni..ade kt wikipedia..tp aku translate jela utk korg ek?
"Pet Society adalah permainan sosial internet yang di bangunkan oleh PLAYFISH di dalam facebook,dia kategorikan sbagai permainan yg paling popular.Para pemain boleh mengubahsuai dan mereka sendiri bbinatang peliharaan mereka iaitu pet mereka.Pemain boleh juga berinteraksi sesama komunity yg telah dicipta dgn rakan2 facebook."
aku translate skit je..aku letih..hahaha..g bce sendiri http://en.wikipedia.org/wiki/Pet_Society
COMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

yang akhir sekali aku pnye nmenye SWEETHEART..hehhehe

Friday, April 16, 2010

SAPE NK G AFRICA WORLD CUP??~!

MENANGI TRIP KE AFRICA DAN SEMUA DIBAYAR DAN DITANGGUNG OLEH NEW STRAITS TIME..YEAH~!!KLIK SINI http://malaysia.youthsays.com/tinasofea/worldcupchallenge

Thursday, April 15, 2010

HAMIK KO~!! AWARD 5-FIVE-KHAMSAH-


AKU AMIK AWARD NI DR hafizami sbb dia org 1st dtg komen kt post aku yg award lg satu tu..thanks bebeh~!dah aku bc post dia,terpaksela aku wat..tp aku hargai award ni..heheh

SYARATNYA

1.  Copy award ni tanpa segan silu dan terpaksa.
2.  Bagitau siapa yg bagi award nih dan link kan blog si pemberi. ;]
3.  Tajuk post korang mestilah ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :)

dan..sila jwb soalan2 seperti berikut


1- FIVE name that people call you
-tina
-sofea
-tinasofea
-cik merah
-na
-cik na

2- FIVE important dates in your life
6 aug 1990
10 aug 1990
6 march
21 july
 28 jan


3- FIVE things that you done yesterday
ngorat pakwe
kaco org
jd gile
g klas
balik klas


4- FIVE ways to be happy
shopping
berkuda
berlatih taekwondo
lepak ngn kwn2
party ngn family

5- FIVE favourite movies
underworld
crow zero 1-2
shopaholic
steps 1-2
alice in wonderland


6- FIVE favourite hobbies
online
berkuda
taekwondo
drift
makan

7- FIVE favourite people

mum
dad
 yan
k
kimi


8- FIVE favourite places for vacation
malaysia
europe
america
asia
north pole

9- FIVE reasons you answers the survey
suka suki
bosan
layan lara
bg kwn2 tgk
bg org tgk

10- FIVE persons to tag
sume yg baca post nih!!!!

WAJIB~!!
heheheheh~!!

AKU CANTIK,SBBTU AKU MENANG

Assalammualaikum,hello,vannakam,ni hao ma sume??kite kn 1 malaya,byk yg aku ble ckp..tp skit je..hehehe..aku pun 1st time terima award ini..yg aku tak phm,blogger yg beautiful ka ataupun blog yg beautiful???hahaha~!!JAWAB2..terima kasih pd awek nme AIZA yg mengurniakan pd aku award ini..siyes tak sgka doe(terharu siot~!!haha)..aku tulis blog ni suke suki je..tentang hidup aku,aktiviti aku and psl kwn2..kdg2 je guna bhs baku sbb pd aku mcm ckp ngn kwn2 je..


Syarat - syarat nya ialah :

1.THANK & LINK THE PERSOn
N THAT GAVE YOU AWARD
2. PASS THIS AWARD ONTO 15 BLOGGER YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND
THINK ARE FANTASTIC
3.CONTACT SAID BLOGS AND LET THEM KNOW THEY'VE WON THE AWARD
4.STATE 7 THINGS ABOUT YOURSELF


7 things about myself

I LOVE RED
I LOVE HORSE RIDING AND TAEKWONDO
I LOVE MY FAMILY
I LOVE MY FRIENDS
I LOVE REVENGE
I LOVE PAIN
I LOVE LOVE

i wanna past this award to

zul 
CONGRATS GUYS~!! 

ni pun best gak  http://payableptr.com/pages/index.php?refid=tinasofea

 

Monday, April 12, 2010

aku buat dan dapat $3100 harini je

keje sonang je..tak caye tgk ni http://payableptr.com/pages/index.php?refid=tinasofea

Friday, April 9, 2010

another BITCH,another DAY

I LOATHE U TILL THE END OF TIME~!!

Wednesday, April 7, 2010

KENAPA KITE SUKE NK WAT DUIT ONLINE??

ok..1st of all sbb SENANG seh~!!COPY PASTE,HEBAHKN...tp jgnla sepam2 aka spam kwn2 korg..sian diorg..terutama kwn2blogger kt shoutbox..penuhla weh..huhu..memgla nk gain traffic..
nak senang yg ni http://payperclick.com.my/?r=tinasofea ,korg tekan je iklan,tgk beberapa saat,trus ade duit dlm box..tryla http://payperclick.com.my/?r=tinasofea ..
yg lg satu ni http://www.readbud.com/?ref=4085496,rate artikel je dpt duit in DOLLARS.hari2 aku bukak wat..dptla duit bertambah..tp aku tak transfer dlm paypal lg..paypal aku GILA~!haha~!
lg,search je ape2 http://mylook.com/join.php?x=43736 dpt duit in DOLLARS..senang je..tp tula..KORG KENA RAJIN KLU NK WAT..tidak takdela..huhuhu~!!
klik ads,signup,refer je dpt byk!~!!yg ni cukup masyuk..aku sign up je dpt $500..best giler..haha~!tak caye cube sign up http://payableptr.com/pages/index.php?refid=tinasofea



2nd of all,GANJARAN yg ditawarkan..some of them myb hanyalah gimik semata2..wat penat jari kite menaip je kn??last2nothing..adesss..ni yg payah ni..yg aku rase susah yg ni..klikla salah satu..sme je..
http://www.geostring.com/?1061295
http://www.catcheye.com.my/?r=43179
http://www.xpango.com/?ref=92022880
susah sbb ape??kite nk cari kwn2 bwh kite..klu diorg pun aktif cari kwn2 bwh dia,terbaikla..tp klu takde lgsg..takdela bertambah pendptn korg kn??hmmmmmm


3rd of all,sbb kite ni manusia..asik2 nk cuba benda baru..so mestilah ade risiko tentang ape yg kite nk wat..tp yg PENTING,kena RAJIN~!!tidak,wat penuh inbox emailla dgn mcm2..aku terpengaruh sbb mama aku ajar..dia pndai wat website..aku men blog je sbb aku mls..hahaha~!!

ps : kalaula duit dtg dr langit.....................................................................NOT~!!hahaha~!!
(sorry ye guna bahasa cmpur..kite kn MALAYSIAN??^_^..i cn speak and write in full english too)
MARY! Pictures, Images and Photos

Saturday, April 3, 2010

MENANGI TIKET PERCUMA KE KONSERT TOKIO HOTEL LIVE IN MALAYSIA

dan TIKET KE KONSERT BLACK EYED PEAS LIVE IN LONDON~!
 








FREE MONEY

FREE DOLLAR MONEY

RATE ARTICLE AND GET MONEY

Friday, April 2, 2010

DIN BERAMBOI MENINGGAL DUNIA

http://www.facebook.com/xilantra?v=feed&story_fbid=109189579103857#!/pages/AZNIL-HJ-NAWAWI/69757616952?v=feed&story_fbid=101015683273311

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget