IL DIVO..spe kenal and SUKA??

slm sume..
ni aku sje je tulis sbb aku dah lame tak dgr psl group ni..aku SGTLA layan lagu2 IL DIVO..very classy and sophisticated..music yang diorg sendiri tak phm pd mulanya..yela..dahla sorg2 dr negara lain2..ntah speaking ape mse mula2diorg start recording dulu..aku ade album ANCORA,SIEMPRE je..album IL DIVO tak bli..aku nk collect..yg latest THE PROMISE..tp itu pun ntah mne2 letak album ANCORA dan SIEMPRE aku....sedeyh aku..uwuwu~!!aku download je lagu2 diorg..lihatla ini The promise Pictures, Images and Photos
il divo Pictures, Images and Photos
il divo Pictures, Images and Photos

rasa mcm nk giler tgk diorg kn??klu korg tak rase,aku rase..hahahha..nak tau lebih lanjut psl diorg,ni haa http://www.ildivo.com/

layanla sampai pengsan...hahaha..nite.muax~!!

Comments

LUKISAN PENA said…
tak kenal? sapa ar?
miss hav0c said…
ensem bai..fuh kalu jadi laki aku ni anak mesti ensem

Popular Posts