Sunday, May 2, 2010

APPLE MAC....aku NAK~!!nak jugak nak jugak nak jugak~!!

slm sume..

kite sume manusia kan..dan manusia mempunyai nafsu yang sememangnya tak pernah cukup dan puas..aku sebagai designer memg memerlukan sesuatu yang terbaik untuk aku buat keja..dan juga music.aku perlukn music dlm hidupku..dan juga kamera untuk menangkap detik2 memori dan alam yg serba indah ini(wah~bermadah la plak..hehe)

klu ble LAPTOP AKU

MAC BOOK PRO 15 INCH,ringan kot??tak lalu aku berat2..bwk batu..nak ringan yg ni la

MAC BOOK AIR..ringan sgt...tp memory kureng skit..lebih kurg je dgn macbook pro



I POD NANO 16 GB..heaven babe..byk giler music ko ble sumbat..dahla comell..huhuhu



I PHONE 3GS 32 GB..hello,siapa di sana??huahuahua..dgn gaya yang cukup mejengkelkan..eh,aku pnye sukela..hahaha

KAMERA 550 D CANON..huhu..kecik but powerful..tak larat aku nk bwk 50D jln2..mau pengsan aku..huhu

SPEEDLITE 580 EX wah~!!mestila kena ade..biar buta mata kwn2 aku kena flash..hahaha

dan of course,BATTERY GRIP la....tgh seronok shooting,abis bateri watpe kan??hahaha

dan semestinya kamera kecik..nk letak dlm handbag..cmnela nk letak 550D dlm beg..hahahaha..ini SONY CYBERSHOT ok?


memg  SELERA BUAYA kn aku??hahaha..takla..aku nk cuba dptkn jugak brg2 best ni TAHUN ni..tidak,kempunan la aku forever..huhuhu..TOLONGLA BG IDEA CMNE NK KOREK DUIT HA??hahaha..

entry tghari buta..ngigau la ni..haha..chow..cu guys later^_^

4 comments:

shey said...

dlm plan na beli sony cybershot tuh , cantekkk , wuuuuu

IzzyCapture / Photography said...

mmng tamak halobe.....dah nak camera minta lagi....ahhaha nak sampai 2,3 camera....huhuhhuhu

MaryamJamilah said...

Erk.. knape tak DSLR yang kale merah? ^^

-telordibasuh- said...

haha biarkan die berangan2 hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget