Thursday, April 28, 2011

Contest Mata Paling Cantik Anjuran Blog Hikayat Si Luncai.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,
      Berkaitan dengan tajuk di atas,saya baru sahaja dapat tahu tentang contest ini daripada blog  Cik Lina Jalildan saya ingin mencuba kot-kot rezeki boleh menang.Contest ini adalah anjuran blogger terkenal Sharm Hassan Aka Hikayat Si Luncai.




Ok,syarat-syarat beliau adalah :

" Contest ni terbuka kepada semua blogger tak kira lelaki atau perempuan. Luncai akan cari 3 pemenang untuk contest ni. Hadiah- hadiah untuk Contest Mata Paling Cantik ni adalah :

Pemenang tempat pertama : 1 Contact Lens + Hadiah Misteri
Pemenang tempat kedua : 1 Contact Lens 
Pemenang tempat ketiga : 1 Contact Lens 

* Pemenang boleh pilih sendiri jenis contact lens, colour dan power yang terdapat dalam albumSweetpink Lens Shoppe

Syarat-syarat untuk join contest ni :

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.

Macam mana? senang je kan nak join contest ni. Semua gambar yang join Contest Mata Paling Cantik akan di upload di page  Sweetpink Lens Shoppe

Pemenang akan ditentukan oleh jumlah LIKE gambar paling banyak. Jadi tugas korang promote gambar korang tu suruh la kawan-kawan korang like. Makin ramai LIKE gambar makin tinggi peluang untuk menang.

*** semua gambar akan di upload di page Sweetpink Lens Shoppe selepas tamat contest ni.. tQ

Tarikh Tutup : 22 Mei 2011. "







Oleh itu,gambar yang dipertaruhkan oleh saya adalah gambar istimewa yang di ambil oleh rakan saya Aril dan diedit oleh saya






Saya sudah melakukan segala syarat awal dan kini saya ingin tag beberapa rakan yang jelita.


1 ) Markonah Aka Lala Chan Aka Eyda
2 ) Hani Bunny
3 ) Kak Ayu Hamiza

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

2 comments:

Encik Luncai said...

hi tina sofea,

thanks join contest ni..tajuk entri ada typo sikit la..betulkan semula hikayat si luncai xpun tulis contest mata cantik je..btw thanks join..good luck :)

SANDRA AZWAN said...

Lawa mata! hehe..good luck..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget