Saturday, May 29, 2010

kesengsaraan

my latest art
model by me


Saturday, May 22, 2010

ko mmg SIAL kn??

slm sume..
lame aku tak update blog kn..takdela..mcm2 jd..kucing kesygn aku mati kena lggar kereta 19 may 2010..bru je dia main dgn aku,duk atas riba mse aku menaip,main kaki bile aku duk kt komputer ni..sedih giler siot~!!dia pun slu tido dgn aku..skrg aku mne ade teman tido da..uwah~!!aku rase mcm seluruh jiwa ini direntap meninggalkan aku kesakitan yg amat sgt..aku takmo ngis tp akhirnya bercucuran juga air mata ini..melihat gmbr yg ini je yg aku ade..bile dia hidup,aku tak pulak amik gmbr sbb aku pk she'll be here with me forever..smpai aku tua dan mati..tp dia yg pegi dulu..siyes tak sangka..and mmg sial la org yg langgar dia..smpai ke akhirat pun aku takkan maafkn..ape baby aku dah wat kt ko haaaa??~!!dia tak wat salah dgn ko..dia wat slh dgn aku adelah~!!bodoh~!!

ok..tutup cite tu..
p/s : AL FATIHAH utk baby aku........................................................

ade lg 1 cite...hmm..takdela..aku mmg ske kwn dgn org..n org pun ske giler kwn dgn aku sbb aku mmg ok dgn sume org..tp aku PANTANG bile kite kwn ikhlas kn,then org yg kite kwn tu main2kn kite..MEMG LA BANGANG MINTAK KAKI DGN AKU..mmg aku ikhlas tolong ape sume..bukn nk ungkit tau..tp bile dia ble  try test kwn aku skli,ai~!ko igt we gurls senang ke weh??.kami wanita bertudung dan memg kami jaga akhlak kami..tp bile kami da mengamuk,habisla kamu weh~!siyes budus..aku mau cekik2 je tau..klu aku dpt..tp disbbkn batas2 yg mesti dipatuhi..aku tak watla..klu aku wat krg..mmg korg yg ngis..

p/s : sorry..entry kali ni berbaur kemarahan dan kesedihan..sbb aku STRESS ;P..nnt aku try tulis ENTRY GUMBIRA YA??hehehe

Friday, May 7, 2010

PEMENGGAL KEPALA

Sunday, May 2, 2010

APPLE MAC....aku NAK~!!nak jugak nak jugak nak jugak~!!

slm sume..

kite sume manusia kan..dan manusia mempunyai nafsu yang sememangnya tak pernah cukup dan puas..aku sebagai designer memg memerlukan sesuatu yang terbaik untuk aku buat keja..dan juga music.aku perlukn music dlm hidupku..dan juga kamera untuk menangkap detik2 memori dan alam yg serba indah ini(wah~bermadah la plak..hehe)

klu ble LAPTOP AKU

MAC BOOK PRO 15 INCH,ringan kot??tak lalu aku berat2..bwk batu..nak ringan yg ni la

MAC BOOK AIR..ringan sgt...tp memory kureng skit..lebih kurg je dgn macbook pro



I POD NANO 16 GB..heaven babe..byk giler music ko ble sumbat..dahla comell..huhuhu



I PHONE 3GS 32 GB..hello,siapa di sana??huahuahua..dgn gaya yang cukup mejengkelkan..eh,aku pnye sukela..hahaha

KAMERA 550 D CANON..huhu..kecik but powerful..tak larat aku nk bwk 50D jln2..mau pengsan aku..huhu

SPEEDLITE 580 EX wah~!!mestila kena ade..biar buta mata kwn2 aku kena flash..hahaha

dan of course,BATTERY GRIP la....tgh seronok shooting,abis bateri watpe kan??hahaha

dan semestinya kamera kecik..nk letak dlm handbag..cmnela nk letak 550D dlm beg..hahahaha..ini SONY CYBERSHOT ok?


memg  SELERA BUAYA kn aku??hahaha..takla..aku nk cuba dptkn jugak brg2 best ni TAHUN ni..tidak,kempunan la aku forever..huhuhu..TOLONGLA BG IDEA CMNE NK KOREK DUIT HA??hahaha..

entry tghari buta..ngigau la ni..haha..chow..cu guys later^_^

Saturday, May 1, 2010

IL DIVO..spe kenal and SUKA??

slm sume..
ni aku sje je tulis sbb aku dah lame tak dgr psl group ni..aku SGTLA layan lagu2 IL DIVO..very classy and sophisticated..music yang diorg sendiri tak phm pd mulanya..yela..dahla sorg2 dr negara lain2..ntah speaking ape mse mula2diorg start recording dulu..aku ade album ANCORA,SIEMPRE je..album IL DIVO tak bli..aku nk collect..yg latest THE PROMISE..tp itu pun ntah mne2 letak album ANCORA dan SIEMPRE aku....sedeyh aku..uwuwu~!!aku download je lagu2 diorg..lihatla ini The promise Pictures, Images and Photos
il divo Pictures, Images and Photos
il divo Pictures, Images and Photos

rasa mcm nk giler tgk diorg kn??klu korg tak rase,aku rase..hahahha..nak tau lebih lanjut psl diorg,ni haa http://www.ildivo.com/

layanla sampai pengsan...hahaha..nite.muax~!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget