Monday, July 2, 2012

Macam-macam Jadi Dan Aku Sendiri Tak Faham

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,


Memang lame sangat aku tak update blog.Yela,dulu aku seorang pelajar sekolah,pelajar kolej dan kini seorang perkerja dan pelajar universiti.Mana ada masa nak update blog.Nak update Farmville dekat Facebook bolehla XD.


Serius,macam-macam berlaku sepanjang masa aku tak berupdate blog.Aku dan kawan baik lelaki aku selama 10 tahun berselisihan faham sampai tak bercakap sampai sekarang.Kami tak bergaduh tapi mungkin lebih baik kami berjauhan sementara dia berfikir akan apa yang berlaku.Siapa boleh hidup tanpa teman yang sememangnya rapat sangat dan kemudian berjauhan.Dialah hidup,dialah nyawa,dialah segalanya selama 10 tahun.Kamu boleh jangkakah perpisahan itu?Tidak kan?Tapi kami tak berpisah mahupun rapat macam dulu.Kami tengah-tengah.Dan hati ini macam tertutup untuk mempercayai sesiapa lagi.Orang paling rapatlah yang paling teruk melukai daripada orang yang tak pernah kita kenal.


Dan di tempat kerja baru pula,aku cukup seronok dengan rakan-rakan baru yang lebih dewasa dari aku.Mempelajari perkara-perkara baru,perkara-perkara dewasa yang membuatkan kite melihat dari sudut kehidupan yang lain.Sudut kehidupan dewasa.Dalam dewasa ini,aku masih lagi seorang yang muda di hati.Boleh je pergi bermain taman permainan tanpa segan silu XD.


Sudah cukup sudah bermadah di malam hari ini.Bila ada mood lagi aku update ok.Ramai nak tahu perkembangan selanjutnya kan? :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget