Sunday, September 19, 2010

Aku Bru Dpt Duit Lebih Buat ni~!Aku igt Main2

slm sume,
takdela,mmg betul aku igt tipu rupe2nya benda betul.Seronok lak aku wat weh.Mama  aku yg mula introduce kt aku Tv Network yg korg ble TGK KT LAPPY
Mac Pc Pictures, Images and Photos
 Hanya dgn smbungkn connection pd wifi internet seperti broadband dan modem.Tak nk caye sudah.Try tgk ni http://untungpantas.com/?id=tinasofea.
Klu taknk tgk kt lappy,dr lappy tu pasang kabel terus ke TV LCD LED korg.
LCD TV Pictures, Images and Photos
Terbaik kan?Tak caye tekan link ni..adess..http://untungpantas.com/?id=tinasofea
korg dpt tgk hmpir semua channel yg ade dlm dunia ini dgn hanya menggunakn internet connection.Pergilah mane2 pun dlm dunia ni.Nak bercuti ke,berparty ke,kerja ke mesti nk tgk TV kn??tkknla nk bwk TV besar tu jln2 dgn satelite Astro sekali??tak ke menyusahkn hidup dan cari psl namenye..hahaha~!..
OKla,m signing off for now(kite kn 1MALAYSIA,sume men cmpur je bhs..XD)
sila komen penulisan sy ya??anda sume yg follow sy sy anggap kwn2je..kerana itu bhs sy biasa shj.klu sy pakai bhs baku,lgsg org takmo bc mcm bc buku peguam pulak kan??tertido dpn pc krg..YG PENTING,tekan LINK ini utk informasi ya.http://untungpantas.com/?id=tinasofea.TRUST ME.u wont be dissapointed XD

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget