Thursday, June 17, 2010

lame da aku tak update blog..huhuhu

slm
aku bru start balik kolej..so mcm2 jdla..dgn kwn2 terutamanya..takdela..m trying to be there for every one..tp bile org tak appreciate kite..rase mau cekik2la kn..tp aku msih lg berperikemanusiaan..tidak,aku tinggal je spe2 yg wt jht dgn aku..pedulik hape aku..hahaha..aku caring dgn kwn2 weh..mmg mcm takle hidup bile dorg ade mslh ke,sorg ke..diorg slu bermain di pikiran aku..at least aku akn mesejla tnye ko ok ke tak n ntah ape2 lgla..serious aku risau mcm kucing mati anak..mmgla bukn masalah aku,masalah diorg tu tp its better to talk about it dr simpan2 dlm hati..lg jd racun tau..at least racun2 tu share la together2..ble mati same2 kn..tolong jgn sgka bz body la..bz body lain..caring lain ok??..bz body tu kite happy pun dia nk tau knp..mmg ngek..hahahaha..try korg bezakn bz body dgn caring people..berbeza ok..i wont go away until i know u r ok..sorry to say la..i do respect one's space but once it is hurting yourself..m not going to let that be..cute emo anime couple Pictures, Images and Photos

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget