Wednesday, March 31, 2010

nk bace boleh..tak bace pun takpe..RATE JE DPT DUIT~!

http://www.readbud.com/?ref=4085496






nak HP,PSP.XBOX FREE??click cni

DUIT LEBIH DLM RINGGIT??tekan SINI

DUIT LEBIH DLM DOLLAR

Monday, March 29, 2010

TOLONG~!!

mcmne nk kurangkan kerabunan mata???AKU TAKMO BUTA~!!Burning Hazel Pictures, Images and Photos

KASUT TINGGI RENDAH..sume aku suke~!!

depends on the design ye??aku bukn main taram pnye org..hahaha..takdela..td aku blogwalking jogging..aku termskla satu blog ni psl shoe festival,yg bakal diadakn 2-4april 2010 kt pwtc..aku nk g~!!aku nk ajak family aku g..aku g sorg2 krg,banker takde nk byrkn kasut aku..ngehehhehe~!!my personal collection da ade 30 pasang termsk selipar jamban..^_^..utk pengetahuan korg,aku tak membazir ye??aku hari2 tukar paki kasut2 yg aku bli tau smpai KOYAK~!!byk gakla kasut aku yg dah worn out..so??ape lg??serbu BLAY,CLARKS,NYC,NOSE&mcm2 jenama kasut lain..hehehe..ALL DEPENDS ON THE DESIGN..harga lain cite..m very picky when it gets to thing i love..^_^
comel2 kn??but these come with a WARNING~!!agak2 la nk paki heels tu..nnt sakit kaki,lgsg takle pkai ape..jd mcm aku..PAKAI BERPADA2..slm..^_^..nnt psl mekap lak..tunguu~!!
http://www.geostring.com/?1061295
http://www.catcheye.com.my/?r=43179

Wednesday, March 24, 2010

HAAAAAA~!!!NI LG SATU...

aku bru join ni..hasil drpd jalan2 kt nuffnang innit..drpd blog Nur Afeeka Syaza Ishak aku ni jenis ske mencuba sesuatu yg baru..ini quite barula..heheh..takdela..aku nk cri duit sendiri..takmo susah2kn parents aku..smpai bile nk bergantung pd diorg kn??so cube2 la ek??tgk ni

APE JD NGN GENG BLOGGER???

AKU KOMPIUS...kn slu log in pkai fb..tetibe mintak auntification username and pass word..aku da letak ape yg aku da register aritu..takde pun..APE NI????

confuse Pictures, Images and Photos

Monday, March 22, 2010

MANDI HUJAN

harini aku menari,berbaring atas jalan sambil bermandikan HUJAN..what a feeling~!!
 
Rain Girl Pictures, Images and Photos

Saturday, March 20, 2010

NAK DUIT LEBIH???

takdela..aku bru join http://malaysia.youthsays.com/tinasofea/invite  ..mula2 igt sje main2..last2 keluar dlm newspaper the star tentang ni http://malaysia.youthsays.com/tinasofea/invite
.aku pun wah~!!betulla ni..klu scam mne la nk kuar dlm surat khabar kn??so try la
insyaallah^_^

Saturday, March 13, 2010

PERSOALAN TERBAIK

antara orang GILA dan orang yang buat-buat GILA..sape lg GILA sebenarnya??

 

crazy kid Pictures, Images and Photos

Thursday, March 11, 2010

RESULT SPM ADIK KU............

aku takle nk kte ape la..nk kte study,mmg study...nk kte wat exercise,buat...main2 gak dia..geram aku~!!!...tp hasilnya...........happy cartoon fish Pictures, Images and Photos 
main2 jugakla..syukurla dpt 5 KREDIT..huhu..ble msk IT multimedia kt kolej PTPL aku..aku habis thn ni smbung university MSU degree in graphic design..adik aku BYE BYE~!!hahaha~!!takdela aku nk blnje ko mkn dpt result mcm tu..huhuh..blnje air je..heheh

Tuesday, March 9, 2010

terkejot tgk kwn laki aku mekap mcm pompuan..MELETOPZ MAK~!terbaik~!

siyes babe..ym2 dgn dia..tetibe gmbr dia mekap mcm pompuan..siap pakai kebaya lg nok~!!hahaha..dia ni terkenal dgn ganas dan sengalnya..dia wat cmni sbb anual dinner office dia..hahaha..tak caye tgk ni..

Sunday, March 7, 2010

MAKAN TAK HENGAT DUNIA

td aku mkn nasi goreng cina,nasi goreng kampung,tomyam,padprik,nasi putih dan cornetto chocoluv serta fresh oren..ALHAMDULILLAH^_^

SEXY

CUTI TIME~!!..re-construct..re-define..re-vive..re-SEXY..^_^

Saturday, March 6, 2010

BLACKBERRY

mama aku dapat BLACKBERRY dari darling dia sbb arini bday dia..aku STRAWBERRY pun tak dpt..uwah~!!

Thursday, March 4, 2010

TEMPAT MAKAN YANG PALING SEDAP..SETANDING VICTORIA STATION

name tempat ni MONRODS..modern open bar,ble nmpk chef dia msk..kedai baru dekat kolej aku..sje la gatal nk try..harga dia memg up to its standardla..budak2 kolej ble mkn klu dpt duit biasiwa korg..aku memgla takde biasiswa,mak ayah aku sponsor..tp aku buknla jenis anak org kaya yg membazir..aku ske simpan duit..mak ayah aku bg duit aku simpan..dpt duit aku blnje mkn..hahah..seriously...menu dia sgt fusion..modern n tradisional...aku lepak sini 3 hari berturut2sbb nk rase setiap satu menu dia...1st time aku rse steak dia..pergh~!!sos dia meletup dlm mulut..memg setanding victoria station..second day spaghetti dgn modrods ice blend..ni blend dgn oreo n coklat..harini plak lamb chop n coke..hahaah..byk lagi yg aku tak rase..nnt ko MONRODS~!!hahaha..aku lepak ngn kwn aku..mkn sedap,kwn2 pun havocs..memg UMPH~!!love u guys~!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget