Friday, January 29, 2010

what a HEARTACHE

listening to all my friends pain n suffering..all boys n girls..m feeling their pain eventho i had never feel wat have they felt..giving the words of advices..but i the WORST part is...I CANT DO ANYTHING to at least EASE THEIR PAIN~!!..the pain of being deserted..being trampled on their dignity n love..being emotionally bullied with no mercy n regrets..so helplessly being stupefied by LOVE..why cant they have the happiness??..they're nice,loving,caring and evrything??..why cant they be happy??..why do they have to cry???...why am i CRYING TOO??

Monday, January 25, 2010

LOVE GAME

Exhausted by the same game all over again which we will end up hurting each other..ya,sincerity is there..but still the way of communication&the way you show your love..isnt it enough already for you to hurt others??..does it really worth ur time??..does it worth my time??..i dont think so..but the addiction,the anxiety,the excitement,the insanity,the stupidity..that's life..but i cant live like this forever..take it or leave it..

Friday, January 22, 2010

kehilangan Cinta..Jumpa CINTA

bella dan aku

Aku sering kali kehilangan cinta..biarpun ia dlm genggaman ku..namun ia akan berlalu pergi begitu sahaja tanpa memikirkan aku..tapi kini aku jumpa cinta kembali..dan bahagia..mesti korg tertanya-tanya cinta apakah itu??..cinta terhadap rakan..memg ramai sekali penipu dan kepura-puraan..tapi rakan sejati sukar nk ditemui..rakan yang menjadi teman sepanjang kehidupan..dalam suka dan duka..dalam susah dan senang..dalam tawa dan tangisan..dalam kesilapan dan kebetulan..
aku sudah terbiasa bersama semua orang..dan semua org itulah rakan2^_^

Wednesday, January 13, 2010

SEMUA ORG BERUBAH..TAKDe YANG SAMA

Kawan baik aku sejak sekola..berubah..daripada manusia yg lgsg taktau wat jht kepada sesuatu yang menakutkan..mcm FRANKENSTEIN..a MONSTROUSITY....inikan pulak kwn2 baru..BETUL KE SUME ORG BERUBAH TATKALA MASA BERLALU??

Tuesday, January 5, 2010

CONTEST EDIT PHOTO CIK ROS^_^


kak ros edit photo kontes adalah utk kita mengetengahkan bakat2 yang terpendam..heheh!!sila join!!!.:[biLa RasAku iNi rASaMu]:.: Hoho...EDIT PHOTO CONTEST

syarat2 dia.....

  • gambar mestilah gmbar korang..solo atau paling ramai bertiga...(baik solo, kalo rmai nnti menang kena lak share hadiah..=)
  • kreativiti perlulah tulen, asli dn bkn cetak rompak ye...xbaik pirate2 ni..hehe..
  • korang kena letak pic/banner kata atas tu kat side bar korang dan link pada contest ni ek...nnti cik ros nk wat sportcheck sape yg join contest ni...hehe..
  • kalo nk follow..follow lah..kalo xnk pn xpe..bkn pe..sng korang nk update pe2 psl contest ni..hehe

ini gambar enti utk kontes .:[biLa RasAku iNi rASaMu]:.: Hoho...EDIT PHOTO CONTEST

Monday, January 4, 2010

Buat DUIT dgn WeBsite&Blog

Klik it!!IT'S SO COOL!!powerweb

HANNAH TALENT MODELLING CONTEST



Pertandingan ini membuka peluang pada semua gadis.lelaki dan kanak-kanak yang berminat untuk menjadi seorang model yang tanpa perlu membuka aurat anda sebagai seorang Muslim.BERMINAT?sila KLIK Hannah Talent: Hannah Talent :Ingin Menjadi Model?

sila gunakan LINK Saya sebagai referral ye?^_^ life of a princess who lives a commoner's life




INI ADALAH GAMBAR ENTRI SAYA!
JANGA LUPA KLIK Hannah Talent: Hannah Talent :Ingin Menjadi Model?
saya mengetahui tentang contest ini dr blog iSponge


Sunday, January 3, 2010

trip ke JANDA BAIK HAVOCZ!!


aku ke janda baik pd 3 hb jan..tempat ni memg cantik..selalu every weekend pegi..klaula aku ble duk cni..tp aku study kt shah alam..so cmne nk duk cni ek??..huhu~~..okla..kn piknik kn??..so kenala ade mkn..abah aku beli mcm2 lauk ngn nasik..siput sedut msak lemak,kelempung masak pedas,ayam percik&ntah ape2lg(ini bukn piknik tp KENDURI!!haha!)..



ini adalah makanan yg SEMPAT aku SHOOT!!yg lain dah dihabiskan oleh adik2 aku..hahah!sibuk mkn seh..mane nk shoot ke ape..sedap!!


pastu kami mandi!!memg sejuk~~~~mcm2 aksi terjunan ade tp mane la aku nk shoot sbb aku pun terjun SEKALI!!hahah~!sambil mandi sambil kami memancing kt sungai kecik ni..memg byk ikan!so kami pun..jeng jeng jeng!!


cari CACING!!!haha!ni adik aku..memg itula kerja dia..aku pun tumpang mandi lumpur..bukn BAKTERIA tp MINERAL yg bagus utk KULIT..heheh~~


ini yg dpt kami cari..byk lg..tp nnt muntah pulak korg..hahah!


aksi terbaik adik2 aku!!hahah!


yeahhhhhhhhhhhhh!!


ini mase jd MUD OGRE mcm SHREK!!


Mama&abah memancing^_^


adik aku tunggu ikan..hahah!seriously memg byk kami dpt..tp aku tak sempat shoot jugak ikan sbb aku SEBUK MANDI!!hahahahah!
memg SERONOK,SEJUK,PENAT YANG BERBALOI!


MONEY,MONEY&MORE MONEY!!

Catcheye.com.my | A different approach to advertising

Saturday, January 2, 2010

minggu ini dlm hidup

aku exam 30 31dis&2 jan..walaupun aku amik 4 mata pelajaran je,sume keja aku praktikal..teori bahagian dpn soalan je..blakg2 kena lukis kaler n mcm2lg..hahah!sengal..tp aku sukela..aku memg suke graphic design..SO WHAT??!..love come in pain..HAHA!..memg aku letih seh..tido lewat sgt study..tp bukn study pun kadg2 sbb stress aku online je tanpa tujuan..memg ngek!haha!..ade nota lecturer bru nk bg tp tak lengkap pun..jwb jela..betul atau tak?kite tungguu...^_^

pastu assignments!..kena lukis,kaler..byk gak..aku tak kisah tp susah sbb skill melukis aku aku belajar BUKAN skill/bakat..haha!..sabor jela..sbb aku nk habiskn pengajian aku then keja..tidak aku smbung je lg..^_^..i can do it!!you cn do it too!heheh~~(gelak ala joker)

lg 1,kwn aku sejak darjah 2 kol aku,tnye tempat nk g dekat 1 kawasan dekat2 ngn umah aku..2-3 kali dia kol tnye..kte nk g umah lecturer..huhu..bgla direction..ntah smpai ntah tidak..ptg dia kol mse tu..dahla aku letih,ngntuk tp sbb dia aku redhakn jela..tp sekrg,mlm,aku kol,ringing..tp tak angkat..takut plak aku..huhu!YA TUHAN,selamatkanla dia..dia adalah sebahagian dr sejarah,masa kini dan masa depan ku..huhuhu~~!

Friday, January 1, 2010

FOLLOW ME AT TWITTER

tina sofea (tinasofea) on Twitter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget