Sunday, November 29, 2009

hari bahagia

menanti hari bahagia..hari apa itu??lu PIKIRLA SENDIRI^_^

Wednesday, November 25, 2009

hari hari

hari hari yg ku lalui kini tidak sama seperti dahulu..aku merasakan seolah-olah aku diperhatikan setiap waktu..diketawakn setiap pandangan..dilihat dgn pandangn sinis..malah dipermainkan..aku dinilai tanpa perlu dikenali dgn lebih dekat&mendalam..aku sedar diri aku siapa tp perlukah aku dilayan sebegini rupa??...adakah aku patut dilayan sebegitu walaupun aku hanyalah seorg manusia yg hadir dlm hidup kau,tanpa mengharapkn apa2 kecuali persahabatan ikhlas..aku dihimpit rasa bersalah&pada masa yg same,terluka dlm..mungkin ini adalah kerana perbuatan ku sendiri..dan aku juga penyebab kau dipermainkn oleh rakan2 lain..kita mungkin senasib..tp kau tak rasa apa yg aku rasa..m so sorry..i didnt mean it to be like this..

Thursday, November 19, 2009

aku dah penat menangis..

aku selalu dipermainkan..benda2 lain aku wt bodo..tp yg ni..wuwuwuu~~~

Tuesday, November 17, 2009

SELAMATKANLAH KAMI

Tuhan,selamatkanlah aku dr FITNAH&PERMAINAN perasaan kerana diri ini CINTAKAN KEBENARAN

Saturday, November 14, 2009

ke galeri utk SUZLEE IBRAHIM






Galeri&Museum adalah tempat favourite aku..memg tidak boleh dipisahkn aku dan cintaku kepada antik,klasik&seni..namun jiwaku jiwa gabungn seni&sains..sbbtu org selalu kte aku gile kot..sbb aku jenis manusia yg straight forward,lantang&affectionate..aku senyap klu aku ade masalah,marah or skit hati..
PELIK KN?..
haha!memg kelakar.
Pada hari khamis bertarikh 11 NOV 2009,lecturer kesygn aku sruh g galeri untuk mghayati art artis SUZLEE IBRAHIM..art yg abstract&berasaskan warna hitam&merah(warna favourite aku)..juga kerana utk mengetahui cara buat projek last kami...
aku amat menghayati art beliau..iringn lagu dan art beliau membuatkn aku berasa lebih resah gelisah kerana art beliau adalah berinspirasikan GREAT WALL OF CHINA..tembok yang menyaksikan kekejaman tentera2 Mongol menawan China..aku seolah2 boleh merasa kesakitan zaman itu..juga kehebatan kegemilangan China..sehinggakan aku terpaksa keluar dr galeri kerana tidak tahan akan jiwaku yg telah mndlm hanyut dlm menghayati art yg mggunakan akrilik,kanvas&kertas itu..
apepun,aku dan gadis2 kesygn HAVE A GREAT Time..disamping hujan yang mencurah mcm banjir!lenjun seh!haha!

Thursday, November 12, 2009

TELL ME..

IS IT SO WRONG TO BE NICE??
IS IT TOO STUPID TO BE DECEIVED?
IS IT TO HARD TO SAY M SORRY??
WHY DID IT&HAS TO BE ME??
WHY ARE YOU DOING THIS TO ME?
m mature young lady n this shouldnt be taken to heart..
but its depressing!!!
hahaha!^_^

Tuesday, November 10, 2009

ade org mintak kena hempuk ngn aku!!

ade sorg mangkuk ni..perasan dia bagus sgt smpai dia ble main2kn org len..tak respect wanita lgsg..wateverla
..ko la yg bongok^_^

Tuesday, November 3, 2009

something fading away..m feeling it..

so close...so close..and still..so far..

supposedly..

stop living in LIES!false hopes shall kill u..LIVE IN REALITY!

Monday, November 2, 2009

FUUUUUUUUNNNNNNNN


HAPPY HALLOWEEN!!

DILEMA*_*

aku perlukan KEBENARAN tersebut melalui bibirmu..bagaimana harusku teruskan jika terus berada di awang-awangan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget